Samenwerken

Vertel me iets en het waait door me heen.

Laat het me zien en ik weet het morgen nog.

Laat het me voelen en ik weet het mijn hele leven.

LAO TSE

Roel Breuls

Met Roel Breuls – Ontwikkeling van mens en organisatie geef ik trainingen in Persoonlijk Leiderschap aan hoogopgeleide professionals. Hierin besteden we o.a. aandacht aan het communiceren op verschillende interactieniveaus, de kwaliteiten en valkuilen van een leider, delegeren, feedback en coachen, het aansluiten van de leiderschapsstijl op het niveau en behoefte van de medewerker.

Hoogopgeleide professionals doen hun werk meestal vanuit intrinsieke motivatie. Ze hebben vaak een duidelijke visie en zijn gehecht aan een zekere mate van vrijheid, maar ze willen tevens steun en betrokkenheid van hun leiding.Dit maakt leidinggeven aan professionals soms niet eenvoudig. Want wanneer stuur je en wanneer laat je los? Hoe motiveer je iemand? Hoe sluit je aan bij de behoefte van de medewerker? De trainingen die ik voor Roel Breuls geef, sluiten hier naadloos op aan.

Meesterschap in Vrouw-Zijn

Samen met Anouk Corporaal van Praktijk Kinderkans heb ik een ontmoetingsplaats in het leven geroepen voor vrouwen die er aan toe zijn de volgende stap in hun persoonlijke of professionele groei te maken. Daarin bespreken we vraagstukken als ‘Hoe houd jij de balans tussen werk en privé gezond? Hoe geef je grenzen aan? Wat is jouw gemis? Wat staat je in de weg om een liefdesrelatie aan te gaan of hoe geef je deze vorm?

We kijken samen naar wat je in het licht kunt zetten. Vooraf kun je input geven zodat het onderwerp of thema wat belangrijk voor je is, zeker aan bod zal komen. We werken met een breed palet aan werkvormen, zoals Systemisch Werk, Transactionele Analyse, Neuro Linguïstisch Programmeren en de Matrixmethode.

En plein public

Wil je complexe materie helder uitleggen, je ervaring pakkend presenteren, boven tafel krijgen waar je tafelgenoot naar op zoek is en creatief inspelen op bestaande verhalen, dan kun je baat hebben bij een Masterclass Storytelling/Storylistening. Storytelling, dus de kunst van het vertellen, maakt het mogelijk anderen deelgenoot te maken van jouw ervaring, visie en plannen. Het is aan jou om anderen te laten nadenken, wakker te schudden, te prikkelen of te laten lachen.

Hoe verbind, verras en activeer je met je verhaal? Storylistening zet je in om de wereld van de ander in beeld te krijgen. Het draait om oprecht nieuwsgierig zijn, waarnemen, incasseren en actief inspelen op de verbale en non-verbale reacties die je ontvangt. Daarbij vragen humor, kwetsbaarheid en timing hun plek. Achter één woord, zin of blik schuilt vaak een hele wereld. Hoe ga je daarop in? Lisette en Leontine van En Plein Publique zetten me geregeld in voor het begeleiden van individuen en teams.

Enkele opdrachtgevers 

Naast het samenwerken met verschillende instanties en personen, werk ik uiteraard ook in opdracht voor verschillende bedrijven en opdrachtgevers. Soms is dat een kortdurend project, vaak gaat het ook om een langere samenwerking.

Enkele voorbeelden van opdrachtgevers zijn:

  • Freudenberg
  • Veiligheid Regio Utrecht
  • Jamies Italian Nederland
  • De Euromast
  • Media Luna
  • DLGR

Social Media

Volg wat Pura Coaching bezig houdt via social media:Logo PURA:
Made by Maud


Website:
Aren Slootweg


Teksten en layout:
Nathalie Thielen Tekst